Avainlippu-merkki

Metka Medialle on myönnetty Avainlippu-merkki

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Metka Medialle Avainlippu-merkin osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Avainlippu-merkki kertoo lisäksi, että Metka Media on täysin kotimainen yritys. Tänä päivänä toimimme Helsingin Vallilasta käsin.

Olemme ylpeitä meille myönnetystä Avainlippu-merkistä ja siitä, että Metka Media toimii lähellä suomalaisia yrittäjiä. Yrityksemme on 100% suomalainen ja tuemme suomalaista työtä lukuisin eri tavoin. Lisäksi autamme asiakkaitamme kasvamaan Suomessa digimarkkinoinnin avulla.

 

Kotimaisten palvelujen tukeminen on tärkeää tällä hetkellä

 

Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa erittäin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan käytännössä kaikki yrityspäättäjät ja kuluttajat tuntevat Avainlipun. Suomalaisista suurin osa (75 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti ja noin puolet suomalaisista yhdistää Avainlippu-merkkiin vastuullisuuden.

Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu toteaa, että kotimaisen palvelun hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja vastuullisena arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

“Kuluttajat liittävät Avainlippuun positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, turvallisuudesta, vastuullisuudesta sekä työllistävyydestä. Avainlipun kautta yritykset voivat viestiä tärkeistä arvoista asiakkaille ja muille sidosryhmilleen. 92 prosenttia Avainlippua kantavista yrityksistä sanookin, että merkki tukee tuotteiden ja palveluiden myyntiä”, Mentu kertoo.

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä yli 4500 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua.

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä ja vaikuttaa ostopäätöksiin, jotta työpaikat säilyvät ja uusia syntyy.

 

Lisätietoja
Venla Mannila, partner, Metka Media Oy, 040 187 1208
Reetta Mentu, markkinointipäällikkö, Suomalaisen Työn Liitto, 050 561 5030

 

Tutustu kotimaisiin digimarkkinoinnin palveluihin täällä!

Jaa artikkeli