Meistä

Metkaa markkinointia savolaisella otteella

Metka Media syntyi kolmen savolaisen liikeideasta tuottaa mutkattomia markkinointipalveluita tilitoimistoille sekä muiden toimialojen organisaatioille. Mutkattomia metkoja. Perustajista Venlalla ja Veli-Matilla on liki kymmenen vuoden kokemus tilitoimiston palveluiden markkinoinnista, myynnistä ja imagon luomisesta. Tuulialla on alan korkeakoulutus sekä intohimo digitaaliseen markkinointiin visuaalisella katseella.

Tätä, tuloksellista tekemistä ja siitä saatuja oppeja, on nyt tarkoitus tuottaa myös muiden organisaatioiden käyttöön. Iso osa markkinointi- ja viestintätoimistoista haluaa kyseenalaistaa yrittäjien omat näkemykset markkinoinnista. Yhteistyö halutaan aloittaa pitämällä pitkiä työpajoja, joiden tuloksena syntyy markkinointistrategia ja suunnitelma. Me emme toimi näin, vaan luotamme yrittäjien omiin näkemyksiin. Teemme yrittäjien ajatuksista ja kokemuksista konkreettisia markkinointiaktiviteetteja, oli sitten tarkoituksena uusien asiakkaiden hankkiminen tai työnantajamielikuvan parantaminen. Toteutamme tämän taktisen osuuden ammattitaitoisesti, suoraviivaisesti sekä nopeasti.

Pitääkseen nykyiset asiakkaansa, saadakseen uusia asiakkaita ja houkutellakseen uusia työntekijöitä, on yrityksen näkyvyyden oltava kunnossa. Sekä nettisivujen että somekanavien on oltava ajan tasalla, ja mielellään kilpailijoita edellä. Muuten vaarana on kuihtuminen. Yrityksen markkinointia ulkoistaessa kannattaa valita sellainen kumppani, joka tuntee toimialan ja sen haasteet.

Metka Median tiimi

Venla Mannila

Venla Mannila

PARTNER /

MARKKINOINTI

Tuulia Järvenpää

Tuulia Järvenpää

PARTNER /

MARKKINOINTI

Veli-Matti Heiskanen

Veli-Matti Heiskanen

HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA