Nettisivujen uudistaminen

Miksi nettisivujen uudistus on yritykselle tärkeää?

Yrityksen nettisivut ovat tärkeä osa nykyaikaista markkinointia ja viestintää. Useimmiten ne ovat asiakkaiden ensimmäinen kosketuspinta yritykseen ja siksi niiden merkitys korostuu. Jos yrityksen nettisivut ovat vanhat ja huonosti suunnitellut, ne voivat antaa asiakkaalle huonon kuvan yrityksestä ja herättää epäluottamusta. Tästä syystä yrityksen nettisivujen uudistaminen ja säännöllinen päivittäminen on erittäin tärkeää. Tässä artikkelissa käymme läpi syitä, miksi yrityksen nettisivujen uudistus kannattaa.

 

 1. Saat uusia asiakkaita

  Päivitetyt ja modernit nettisivut houkuttelevat asiakkaita. Kun asiakas vierailee yrityksen nettisivuilla, hän odottaa näkevänsä modernit, helppokäyttöiset ja visuaalisesti houkuttelevat sivut. Vanhat, jo parhaat päivänsä nähneet nettisivut voivat antaa asiakkaalle kuvan yrityksestä, joka ei ole pysynyt ajan tasalla. Päivitetyt nettisivut kertovat, että yritys on aktiivinen ja huolehtii asiakkaidensa tarpeista.

 2. Asiakastyytyväisyys paranee

  Parempi käyttökokemus parantaa todistetusti asiakastyytyväisyyttä. Asiakkaan käyttökokemus on tärkeä osa nettisivujen suunnittelua. Huonosti suunnitellut sivut voivat vaikeuttaa tietojen löytämistä ja yhteydenottoa yritykseen. Kun nettisivut on suunniteltu käyttäjäystävällisesti, asiakas löytää etsimänsä tiedon helposti ja nopeasti. Tämä parantaa asiakaskokemusta ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

 3. Myynti nousee

  Nettisivujen uudistaminen mahdollistaa uusien toimintojen ja palveluiden lisäämisen. Tämä voi sisältää esimerkiksi verkkokaupan, varauskalenterin tai asiakaspalveluchatin. Uudet lisäykset parantavat yrityksen tarjoamia palveluita ja helpottavat asiakkaiden arkea.

 4. Lisää näkyvyyttä hakukoneoptimoinnilla 

  Hakukoneoptimointi tarkoittaa nettisivujen optimointia niin, että ne löytyvät paremmin hakukoneiden, kuten Googlen tuloksista. Kun yrityksen nettisivut ovat hakukoneystävälliset, ne nousevat korkeammalle hakutuloksissa ja parantavat siten yrityksen orgaanista näkyvyyttä ja löydettävyyttä verkossa.

 5. Brändin tunnettuus kasvaa

  Nettisivut ovat olennainen osa yrityksen brändiä ja sen tunnettuutta. Kun yrityksen nettisivut ovat yhteneväiset yrityksen visuaalisen ilmeen kanssa, se lisää brändin tunnettuutta ja vahvistaa yrityksen brändiä.

 6. Kilpailuedun parantaminen

  Kun yrityksen nettisivut ovat modernit, helppokäyttöiset ja toimivat, saavuttaa selvää kilpailuetua muihin saman alan yrityksiin verrattuna. Asiakkaat suosivat yleensä yrityksiä, joiden nettisivut ovat käyttäjäystävälliset ja antavat positiivisen kuvan yrityksestä.

 7. Turvallisuus ja nopeus

  Yrityksen nettisivujen tietoturva ja nopeus ovat erittäin tärkeitä aiheita tänä päivänä. Vanhat, huonosti ylläpidetyt nettisivut ovat alttiita tietoturvauhkille ja hidastavat sivuston latausaikoja, mikä laskee yrityksen sijaintia hakukoneissa alemmaksi. Uudet, päivitetyt nettisivut ovat turvallisempia ja nopeampia, mikä parantaa asiakaskokemusta ja orgaanista näkyvyyttä.

 8. Responsiivisuus eri laitteilla

  Tänä päivänä asiakkaat kuluttavat nettisivuja eri laitteilla, kuten älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla. Responsiiviset nettisivut tarkoittavat, että ne toimivat erinomaisesti kaikilla eri laitteilla ja näytöillä. Kun yrityksen nettisivut ovat responsiiviset, ne parantavat asiakaskokemusta ja lisäävät sivustolla vietettyä aikaa.

 

Yrityksen nettisivujen uudistaminen vaatii aikaa ja resursseja, mutta sillä on oikein toteutettuna suuri positiivinen vaikutus yrityksen brändiin, asiakaskokemukseen ja kilpailukykyyn. Mikäli aika tai osaaminen ei riitä, asiantuntijamme ovat käytettävissä. Ota yhteyttä, tehdään yhdessä onnistunut nettisivujen uudistus!

Jaa artikkeli